top of page
Ara

Onarım Fonu'nu Açıyoruz...

Ekosistemleri onararak besleyici ve adil gıda üreten çiftçiler, çobanlar ve üreticiler, tedariklerini onarıcı tarımla üretilmiş gıdadan sağlayan oluşumlar, onarıcı tarımı eksenine alan gıda toplulukları, bu alanda destek ürünleri, hizmetler, platformlar geliştirmeye çabalayan "start up"lar, bu alanda çalışan STK'lar...

Uçsuz bucaksız onarıcı tarım okyanusunun bir köşesinde derinleşmek, ilerlemek isteyen bireyler. Yerel, ulusal veya uluslararası bir araştırma yapmak isteyen öğrenciler, bir alanda derinleşip bilgisini uygulamalı olarak arttırmak isteyen, eğitmen/danışman olmanın hayalini kuran, yeni fikirleri olan, onarıcı tarım serüvenine yerelinde bir projeyle, küresel bir modele dönüşebilecek bir inovasyonla katılmak isteyenler...


Onarım Fonu hepiniz ve hepimiz için.


Anadolu Meraları olarak, olanaksız görünenin mümkün olabildiğini, niyetli bir kişi ya da topluluktan çıkan doğru bir fikrin nasıl mucizeler yaratabildiğini biliyoruz. İşte bu niyet ve mucizeler için Onarım Fonu'nu başlatıyoruz ve bugünden itibaren, Anadolu Meraları'nın eğitimlerden projelere farklı alanlardaki gelirinin bir kısmını Onarım Fonu'na aktaracağız. Bu fonla, gelir getirici potansiyeli olan veya olmayan bireyleri, grupları ve oluşumları farklı şekillerde destekleyeceğiz.


Önümüzdeki aylarda, fona katkıda bulunmak isteyen kişi ve oluşumlar için dahil olma yollarını da paylaşacağız. Bu süreçte, fonun yönetim ve karar alma süreçlerine ilişkin yeni katılımcı alanlar da açacağız.


Fon üzerinden gerçekleştireceğimiz destek çağrılarını da Anadolu Meraları aylık bültenlerinde, web sitesinde ve sosyal medya hesaplarımızda paylaşacağız. Takipte olun.


Biz sevinçliyiz, gülümsüyoruz ve Onarım Fonu’nun hayırlara vesile olacağına yürekten inanıyoruz. “Onarım Çağı”nın kapısını araladık, gelin birlikte adım atalım.


400 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page