top of page
Ara

Topluluk Temelli Onarıcı Tarım [ERTELENDİ]

Güncelleme tarihi: 16 Ara 2020

Eğitim ileri bir tarihe ertelenmiştir. Bilgilendirmeler için sosyal medya hesaplarımızı takipte kalabilir ve bültenimize abone olabilirsiniz.


Topluluk kurmak ve tarım. İnsanlığın kendisini çok başarılı zannettiği ve aynı zamanda sıklıkla katastrofik boyutlarda bocaladığı iki konu. Bu eğitimde bu iki karmaşık sürecin doğru yönetilerek, topluluklar tarafından uygulanan onarıcı tarımın içinde bulunduğumuz iklim ve gıda krizlerine karşı etkili olma ihtimallerini ve yöntemlerini tartışacağız.


Tarih: 16-20 Aralık 2020

Süre: Toplam 15 saat

16-17-18 Aralık hafta içi akşamları 18.00-22.00 saatleri arasında,

19 Aralık Cumartesi grup çalışmaları. Ders yapılmayacaktır.

20 Aralık Pazar 09.30-18.00 saatleri arasında

Platform: Çevrimiçi (Kaydı kesinleşenlerle ilgili linkler paylaşılacaktır)

Ücret: 1180 TL (KDV dahil)

Başvuru: Başvuru formu aşağıdadır. 13 Aralık Pazar gecesi saat 00.00’da kayıtlar kapanacaktır.


Eğitim süresince Tarımın Tarihi, İklim Değişikliği, Onarıcı Tarımın Felsefesi ve Araçları, İnsan Çeşitli Topluluk Kurma Yöntemleri ve Bunların Tarıma Yaklaşımları, Topluluklarda Karar Alma Mekanizmaları, Öz Örgütlenme, İşbölümü ve Özelleşme Kavramları gibi konulara değinilecek.


Katılımcıların gruplar içerisinde bir topluluğun parçasıymış gibi gerçek ve hayali senaryolar üzerinden Topluluk Yönetimi ve Onarıcı Tarım hakkında kararlar aldıkları atölyeler ve katılımcı sunumlarına yer verilecek.


Eğitim toplam 15 ders saati olacak ve çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Kaydı kesinleşenlere detaylı program, ders saatleri ve bağlantı bilgileri gönderilecektir.


Eğitmenler


Sorularınız için: egitim@anadolumera.com




610 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page